TILL MINNE AV

LONDON/LOS ANGELES. Michael Jackson var utmärglad, skallig och hade enbart halvsmälta mediciner i magen när han dog.

Det visar detaljer i obduktionsrapporten som nu läckt ut.

Rapporten vittnar också om en 50-åring vars kropp misshandlats under mycket lång tid.




HÅR OCH ANSIKTE: Michael Jackson var mer eller mindre skallig. När han dog hade han peruk på sig. I ansiktet fanns fullt med ärr efter plastikkirurgi. Näsryggen var obefintlig.



REVBEN OCH BRÖST: Flera revben hade brutits, en inte ovanlig följd av bröstkompressioner/hjärt- lungräddning. Obduktionen visade också spår efter fyra injektioner i hjärtat, vilket uppges vara adrenalinsprutor som getts av ambulanspersonalen.



MAGEN: Tom på mat. Jackson åt inget under minst sex timmar innan han dog. Bara halvsmälta piller fanns i magsäcken. Jackson var enligt rapporten kraftigt utmärglad.



  VIKT OCH LÄNGD: Michael Jackson vägde strax över 50 kilo när han dog. Han var 178 centimeter lång.



HUD OCH ÄRR: Ärr efter minst 13 skönhetsoperationer hittades. På bröstet fanns märken efter en operation som tros vara en hudcanceroperation.


  BEN OCH KROPP: Blåmärken på knän och skinkor. Blåmärken och småsår på ryggen, kanske efter ett fall. Sprutmärken på stora delar av kroppen.


  HJÄRNAN: Har tagits tillvara. Kroppen är överlämnad till familjen, men hjärnan har sparats för medicinska undersökningar i utredningen.

Det finns också märken efter intubering från syrgasmasken. I rapporten konstateras vidare att Jackson var på god väg att tillfriskna från sin hudcancer. Operationen på bröstet var lyckad













jag tycker synd om honom all press han har haft på sig och hur sjuk han blev och allt en person till en annan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0