sove snart

ska tvätta stjärten nu ? nej inte direkt jag ska faktiskt för första gången hitta något bra att ha på mig :)
men det får väll vi se imorgon aja puss kram bussbarn


fyllor ?

Så super din ton- åring på Valborg

Valborgsnatt på Maria ungdom. Valborgsnatt på Maria ungdom.

Förhindra Valborgsfyllan:

  Försök hålla ungdomar under 14 år hemma.

  Se till att ditt barn har mobilen med sig, och håll kontakt under kvällen.

  Be din tonåring att höra av sig om de flyttar på sig så att du hela tiden vet var han eller hon är.

  Var själv nykter. Då kan du hämta tonåringen om något händer.

  Om din tonåring ändå kommer hem redlös - behåll lugnet. Pyssla om och ta diskussionen dagen efter.

Råd från Paula Liljeberg, verksamhetschef för Maria Ungdom. Blogga om artikeln

Länka till artikeln från ditt blogginlägg - kopiera den här adressen:


För att komma med i listningen här behöver du också ha presenterat din blogg på Bloggportalen"Jag ska dricka en flaska jäger" Nästan åtta av tio ungdomar ska dricka alkohol på Valborg.

Och 74 procent av dem tycker att det är "ganska lätt" eller "jättelätt" att få tag i alkoholen.

- Det är lika lätt som att köpa en burk cola på Konsum, säger Simon, 17 år.

På torsdag är det Valborgsmässoafton. Vi beger oss ut i den kyliga vårkvällen för sjunga in ljusare tider och titta på brasor och fyrverkerier.

Samtidigt laddar tonåringar för årets värsta fylla.

- Valborgsmässoafton är nog den högtid då ungdomar dricker mest, säger Paula Liljeberg, verksamhetschef för akuttmottagningen Maria Ungdom i Stockholm.

Där dubblerar man personalstyrkan och skapar extra sängplatser till Valborg.

Smuggelsprit från Polen

Och hela 83 procent av pojkarna och 75 procent av flickorna i Sverige tänker dricka alkohol på Valborg, enligt en undersökning som Sprit och Vinleverantörsföreningens skolsatsning "Prata om alkohol" låtit göra.

Att få tag i alkoholen är lätt:

- En kompis till min mamma köper till mig, hon handlar i Tyskland, säger Simon, 17 år, från en ort utanför Stockholm.

- Det är lika lätt att få tag i sprit som det är att köpa en burk cola på Konsum. Mina kompisar köper från en langare som säljer smuggelsprit från Polen, säger han.

"Jättelätt"

Över hälften av alla ungdomarna mellan 13 och 15 säger att de har ganska eller jättelätt att få tag i dricka till helgen. Absolut vanligast är att äldre syskon och kompisar köper ut.

- Det är inga roliga siffror. Det är verkligen oroväckande att så pass många unga har så lätt att få tag i alkohol, säger Per Hazelius från Prata om alkohol.

Enligt Hazelius krävs det ett förebyggande arbete både bland föräldrar och bland ungdomarna själva för att skapa en insikt om risker och konsekvenser.

- Men ett enkelt råd att följa är att inte bjuda ungdomar på alkohol hemma innan de fyllt 18. All forskning visar att de dricker mer ute då.

Första fyllan

Jennifer, 18, från Solna säger att den första och enda gången hon varit redlöst berusad var på Valborg för två år sedan.

- Vi satt på en bänk och pratade och umgicks. Jag drack ren vodka och plötsligt hade jag ingen kontroll alls längre.

Det höll på att gå illa den gången. Två killar försökte dra iväg med Jennifer och hennes lika fulla kompis.

- Som tur var såg en killkompis det och skrämde iväg dem. Sedan hjälpte han mig hem.

Simon har aldrig råkat illa ut själv, men han ser ofta sina vänner tappa kontrollen.

- En del blir aggressiva och vill slåss. Andra däckar på toaletten eller på bussen.

Vad ska du själv dricka på Valborg?

- En flaska jäger.

En sjuttifem centiliters flaska Jägermeister?

- Ja. Det brukar jag göra.

5011 ungdomar mellan 13 och 18 år svarade på undersökningen på sajten Lunarstorm.


landet ?

imorgon eller på lördag ska jag till landet ska bli kul men någon som vill följa med kanske ? mitt lag ställe ligger på yxlan utanför norrtälje 2 timmar från stockholm , bara fråga :)
här är en av stugorna :




i can

tjenenixen :)
ååh guud vad jobbigt jag har börjat cykla och ajg cyklar överallt och jämt skiit jobbigt , men aja jag har köpt:
mascara - lumene typ :S
puder - isadora stor :)
puderborste- face
ballerina strumpor
mjukisbyxor grå
linnen
trosor
igår :) något mer tror jag men aja
idag var jag med skolan på något som var rolig ligger vidhötorget och man danasar dansmatta & slår på en vägg och wii super roligt haha har gratis besök igen :) imorgon är det 1 maj jippi majbrasa hahah super vart ska ni hålla hus då ?
fältet ?
stan ?
järfälla ?
akalla ?
jag vetinte men jag har träning imorgon -.- eip .. men det klarar jag . grattis mathias till din nya moppe haha aja nu ska jag fixa inför imorgon när jag slutar efter lunch typ 12 yesyes

pusssar eran Nicki-Nyfiken
     
 

 
bild 1 : jag vintern 2007
bild 2 : julia & sam påväg till kungsberget vintern 08
bild 3: jag vintern 08
bild 4 : min söta kusin lii leker med dockor
bild 5 : julia på mitt landställe

Dålig uppdatering

Sorry för dåliga uppdatering, not good ! Men i alla fall så ville jag bara slänga in ett litet inlägg för att jag inte skrivit på länge, för jag har varit supertrött P.G.A skolpolis .. Aja i dag ska jag snart på träning eller snart och snart, ska väll åka om cirka en timme (?). Vet inte riktgt om jag ska äta innan , är inte direkt hungrig, men kanske borde. I alla fall , har jag haft jättedålig matlust dom senaste dagarna , whats wrong with me ?! Jag har alltid älskat mat, men nu känner jag aldrig för att äta mer än typ frukt .. Herregud .. Menmen äter i alla fall, no anorexia here no. Aja lägger in nåra nyredigarade bilder för eran skull sötnosar ! Puss på er, och fortsätt läs :) / loooove emsi

  

vet att första och sista bilden är sjuk lika varandra, men jag blev nöjd med dom så låt moï ! :D
Den i mitten tycker jag blev finast, har jag fel ? Pöss

hej soooorrry

hej förlåtförlåt jag har inte skrivit något idag men jag har  bråttom har mycket att säga imorgon haha :) ska inte lova för mykt :) men vi ses & hörs via mobilen puss på rumpan :)<3 älskar er





srry but ..

nattinatti alla små ivriga tonåringar & vuxna & BARN  see yaaa
you know a love you :)<3

bajs bild

MORRRD !!

lite om lik grejen för hitta vi ett körkort med en "kines" på i vattnet i en damm sen så såg vi tre kines barn uber söt som gick runt med hovar, då undrar man sen hittar man en tröja i dammen och ett par kalsonger , vi gick vidare och bella hitta ben :O:O:O mäniskoben som var en meter långa,,, ursch sen så hittar vi en cykel i skön och en bro och ur vattnet kom det en ppinne , så här var det vi trodde hände, en kille som hette " calle" som var 40 år och ville adoptera kinesen yang s barn men yang ville inte det yang älskade att cykla en dag när han var ute och cykla vid en bro så kom calle putta ner yang så han ramlar på spetsen på pinnen får hjärnskakning & flytter med ån och cykeln hamnar ivattnet och mammas skickar sina barn att leta rätt intressent va ?  vad tror ni ?

lite puttelite

förlåtförlåt jag  ber om ursäkt har inte skritit men jag har en lågisk förklaring .:) jaaag såg ett lik idag :O och har gjort värsta utredningen ... jag ska skriva om dagen idag har jag först haft match sämsta matchen det  blev 1-1 mot hanninge som söög rätt ut sakt men aja platt matcheer fins ju alltid , men sen så plocka vi skräp -.- från klockan 14.00- 18.00 uurssch men jag gick med jojo och nora och garva jämt som vanligt men sen sååkte vi hem til mig sen gick nora efter det så möte vi victor & ludde och hade match vi vann överlägset haha :) eller hur ? nu ska jag träna på engelskan.

jobbigt värre !

vet nu e det tidigt men imorgon ska jag ha match klockan 9 på morgonen på torvalla ip mot haninge önska mig lycka tilleller hela mitt lag hah , efter det har jag 2 timmar att fixa mat till "picknick" som vi ska ha  med laget och vi ska städa typ svedmyraskogen & årstafältet så vi kanske ses någonstans där hah ? vi får väll se hur det blir med det men jag ska fixa mig nu för jag kommer sorligt nog gå upp ass tidigt imorgon aja sovsött bebisröst haha :) älskar er alla !


tjejer

tjejer , bråkar nästan alltid känner folk som bråkar & går tillbax jag är en av dom varför gör man det ? asså shiit killar om någon bah jag är sur på dig och bråkar så bah : vafan skulle jag bry mig ?  typ och så skiter dom i varandra så e det verlligen typ inte med tjejer dramadramadrama helavägen , varför är det någon som kan svara på det ?
dagens mysoutfit på kvällen :


lite bilder

här kommer bilderfrån igår  men love radera alla på honom din jävel love -.-  aja har några haha .
 
nora är glad

nora & nixon & någon hoppar

Love !
 
våra skuggor (love & min )

Noah bebis

..

asså guud det är en tjej  som håller på bah jag har ätstörningar och allt man bah jaha ? och hon har acne och alla klagar på det men det kan hon inte hjälpa seriöst menmen sak kan hon hjälpa att hon e så jävla dum i huvet shiit asså hon är smal och bah det här vill jag ta bort typ armarna och benen hon vill vara ha ben kvar men guud och håller på at hon har ätstörning och är typ stolt över det och bah : idag har jag ätit mycket en knäckemacka man bah guud . aja det var lite om henne .vissr kan hon vara  snäll men aa


lördag sl-kort not working

hej bloggen & alla söta läsare  min dag idag har varit skön :)  Nora sov hos mig ju och vi följde med Love hela vägenhem till honom  , jag har alltid varit den som skrämmer upp mig själv och nu när vi skulle gå ensamma hem själv så var Nora lika rädd som mig , aja snacka i telefonen  på vägen hem så det kändes tryggare sen , men idag vakna jag och nora att min lillebror kom in och ville att vi skulle köra honom i en barnbil -.- så vi underhöll honom och åt frulle  men sen åkte vi till ip med magont & kolla på bredlagetsmatch dom förlora med 3-0 tror jag ..  & kolla när Joel dömde 97ornas match rätt najs :)" lille " joel fast han e 185 typ :O  som love . men nu är jag barnvakt åt lilla Noah han är 2 år . lääääääägger in bilder från gårdagen . :) sen  ska gånu puss puss ligon skjuts haha
 

nora love ..

tjenis penis ;) its nicole här ,  vill ni vet min dag ? jag ska inte beräta exakt men
jag & nora åkte till socken och träffa ida & eme & becka & love and några andra
sen gick jag och nora och såg Jacob & basse , viktor e . sen kom love och vi åkte till
nora i örby och var med några där och jag & love körde kalleha :) sen gick vi till en pizzeria
och nora & jojo åt , jag och love kolla på :) sen gick vi hem till mig och myste jätte mysigt och kolla
på talang och singing bee som vi var med i med laget :) just det programet super trevligt.
Nu sitter vi här igen och jag ska sätta upp luftmadrass som e dubbelsääng ass najs
ska mysa nu pusspusss :)
 

Nora å Johanna skriver

Hej alla som läser nicoles blogg :)
Nu sitter Nora och Johanna här och skriver. Nicole och Love ligger i
sängen och kollar på talang :)
Idag har vi ätit pizza med några fyllon haha, vi har hoppat studsmatta hos Nora
och bara gått runt lite hihi. Nicole bloggar senare tror jag, puss å kram <33 :)


from e to r

måste bara skriva om en brud, som betyder otroligt mycket för mig , min syster, min tvilling, soulmate, livbåt sunshine och så mycket mer ! hon är helt underbar, och kommer alltid vara ljuset i mitt liv. vårat föralltid är inget jag tvekar på gumman. jag kommer alltid finnas där för dig när du behöver det. det vet du. du har alltid funnits där för mig, du har alltid varit en som jag litat på till tusen. lämna mig aldrig! den dagen du inte orkar kommer jag kämpa för två. tack vare fotbollen lärde jag känna dig, och jag är så himla lycklig ! du gör min dag helt perfekt, allt blir underbart. kommer finnas där , bra dagar dåliga dagar. jag kommer alltid stötta dig, vad det än är. det vet du. i mina ögon är du helt underbart perfekt. låt aldrig någon trycka ner dig okej? du är bäst älskling. jag älskar dig ! allt vi har varit med om , asså det känns som om jag har kännt dig hela mitt liv, när jag typ har kännt dig 2-3 år? jag vet inte, jag säger allt till dig, jag litar på dig till 110% du är underbar. alla minnen , är prislösa. bara jag ser på dig blir jag lycklig. du är en av mina närmsta vänner, du ligger riktigt nära hjärtat. kommer aldrig släppa taget om dig, aldrig! you are best sweetheart. you make my day. kommer älska dig till mitt sista andetag. du betyder världen för mig älskling ! helt seriöst, du har varit världens stöd för mig, alltid den jag kunnat luta mig mot när jag varit svag. du vet att jag alltid kommer vara den personen för dig. du vet att jag gör exakt vad som helst för dig. jag dör/dödar för dig. vad vare vi sa, om du hoppar kommer jag itne hoppa med dig jag står där nere och tar emot. förevigt hjärtat. varje gång du fallar tar jag emot dig. jag finns där varje gång livet känns piss. för du har alltid funnits där för mig. men när jag är med dig är allt underbart. jag älskar dig rakel susanna kvist , jag älskar dig olagligt mycket. du gör världen till en så mycket bättre plats, det borde du veta. emi <3 rakel. solklart :)

Från emsiiii


idag har jag varit i skolan :) var det föresten igår också, var fortfarande lite sjuk , men vaf*n jag pallar ju inte  bara sitta hemma hela dagarna ? :O men idag hände det inte mycket förutom att jonna kom till ungdomsgården i årsta, kulkul. kommer skriva väldigt kort för jag har inget intressant att skriva om. sorry ! aja , kommer bli roligare vissa dagar och tråkigare vissa dagar, men that's life ! aja puss på er ! :)


sweety

goodnatt alla söta
en för alla alla för en :) puss :)<3

härlig bild sajjk

skolan -.-

är så trött på skolan lixom läxor hela tiden plus att  alla börja redan bah : jag måste i allafall ha vg i alla ämnen man bah jaha okej ? jag har ingen aning kommer nog inte få så bra :O det e fler i våran skola som har mvg i alla ämnen utan att smöra :O fattar inte det e en kille i 9:an som har mvg i alla ämnen och vill bli fågelskådare wtf ? man bah okej :S
skolan gör mig förvirrad. nu ska liksom två i min klass byta klass för att dom har varit "olydiga haha " och såånt så dom sabba deras sista chans tyvärr dom e rätt skööna ändå men aja.

ful men lite rolig

álltid

ååh vetinte men imorgon blir det e välldigt rolig dag
det här var outfiten till träningen :

(klicka så blir den större )
här är bilderna på mina kläder som jag köpte :

1. rosa randigt linne : h&m 79:-
2: hood tröja rutig : h&M 129 :-
3: linnevitt : 49 :- h&M
4. rutig kofta : 50 % rea 200 kronor typ mQ

:) <3

bajs

nu ska jag snart på träning & jobba hahaa
så jag ska ta kort på grejerna jasg köpte i tisdags senare oxå
bloggar sen puss


08 mars

couse we belong togheter !

är super trött idag faktiskt men vi ses imorgon sötnosar love ya all
kom igen nu kommentera bättre :) <3 puss & kram bumbibjörn

mig and lolouisen

fjortis

 men guud idag kom jag in på ämnet fjortisar .
fjortisar vad e det för er? är det att man har fyllt 14 och den ålder eller
såna som "visar" upp sig och skriker på folk ex. hora & sånna ord ?
bara för någon bär en fjällrävsjacka e man fjortis och äcklig då ?
Om man har mycket smink e men fjortis då ? eller e det bara om man har foundation och puder och mascara
att bli dömd som wannabe är ju verkligen inte roligt eller hur ? men fjortis visstvisst men
wtf alla bah jag har slutat vara fjortis men bah jaha okej ? du har lika mycket smink och samma kläder kan man bara ändra det genom självkänsla eller vadå ? asså om man går runt med en dunjacka på vinter e det inte fjortis men om man har en tjockaredunjacka med en räv på då skriker alla fjortis äckel eller något sånt ,
snälla asså vad e problemet ?

/ n

pontus

 visst e min kusinvitamin söt ?
han bor tyvärr i london nu :( men aja
han är 15 nu men guud va gullig
/ nicole


N

hello hello here iam :)
har just haft träning i gubbis bp
idag har jag faktiskt varit med NORA
haha vi försökte göra Kladdkaka det blev smett av allt haha
aja lite goott men fick ont i magen ursch hahah :)
lägger in bildernu .

alex nora lucke robin som grisar med en skål godis :O

boda borg ser lite trisst ut haaha :)


den här fick jag av min mormor när jag kom hem :)


elvis godisbanan


the cake haha look good :) men inuti bara smet haha :)


Test / E'

Fullständigt namn: Emma Kristina Edström
Hur bor du: Lägenhet
Brukar du komma i tid: Typ alltid.
Hur lång är du: 155 cm, eller nått :$
Kan du laga mat: Självklart! :D
Vad jobbar du med/pluggar du: grundskolan brä.
Vad har du på dig just nu: Myskläder ( är sjuk )
Har du någon fobi: småkryp !
Hade du en bra kväll igår: Helt okej, satt framför teven ..
 Vilket är ditt senaste inköp: Shopping-dag i lördags .. tror jag ?
Din favoritdryck på morgonen: Oboy (:
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Pappa :$
Har du sovit i din egen säng inatt: Haha japp
Vad hade du sönder senast:
Måste varit min strumpa .. :P
Vem snackade du med senast: tyvärr pappa , jag har inte varit ute på två dagar :O
Varm favoritdricka: Varm choklad , helt klart.
Favoritdricka när du är riktigt törstig:
riktigt törstig , vatten. annars cola :$
När gjorde du senast något riktigt dumt: Vet inte ? ( kasst minne .. )
Saknar du någon just nu: Många, har inte träffat för att jag är sjuk ..
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Haha inget särskilt, beror på humöret bara.
Någon jag stör mig på:
Småkryp .. HAHA
Intressen: många saker , vänner fotboll shoppa , family.
senaste person du kramade: vet nt .. tyyyyyyyyyyyyp bvän, eller familjemedlem (a)
Senaste person du ringde: Stoffe (:
Senaste person som ringde dig: Jonna :P
Vad drack du senast: Vatten tror jag :D
Vill du ha barn: nån gång i livet
Längtar du till din nästa födelsedag: Nja .. det var ju inte så länge sen .. :P
Är du sugen på något nu: Att gå ut och göra nått!
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: I don't drink x)
Använder du hudkräm: Oftast :)
Attraheras du av män med skägg: haha jag är 13 ..
Micro-pop eller poppa själv: Venne hur man poppar själv så micro ! :P
Brukar du baka: Nästan aldrig ..
Röstade du i det senaste valet: Haha självklart *inte* ..
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: japp, bara man var frisk ..
Vilken låt lyssnade du senast på: collide
Har någon annan sovit i din säng inatt: Haha sorgligt nog inte ;)
Vad tycker du är äckligt: Mycket saker
Har du pengar på mobilen: Abonnemang, brää :)

Vilken svordom använder du mest? Fan ,, tror jag (a)
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Beror på vilken dag det är :o
Var köper du dina matvaror ifrån? fråga mina föräldrar ..
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? vara med ! :D
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? oj , venne faktist .. :O
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Hehe, räknas söndag ? såna fall ja.
När var senast någon stötte på dig?
Vet inte, eller typ msn igår :O
Vad åt du till middag senast?Spagetti och köttfärssås
Kan du vissla? Nej .. :$
Tittade du på tecknat när du var liten? Haha självklart ?
Äger du några popband t-shirts?
Nja , har en t-shirt om en person ..
När flög du senast? Längesen ..
Pratar du några andra språk? english ? :)
Har du gråtit offentligt? ja, men det var längesen.
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? nope, eller ja öronen.
Vad har du med dig in på bion? Popcorn och läsk ;D
Vad har du för väder? Molnigt men varmt.
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? var? har inte ens börjat :O
När sov du senast på golvet? Haha minns inte (a)
Gillar du din boendesituation? Egnetligen inte .. :O
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Beror på , men fungerar oavsätt.
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Ibland .. -.-
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Beror på ..
Hur gammal blir du nästa födelsedag? Fjorton (a)
Tror du på liv på andra planeter? Vet nt, bryr mig nt .. :$
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? jag mår aldrig så dåligt att jag pratar med mig själv (;
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Det verkar ballt !
Tycker du om att krama folk? i looooove it!
Äger du en digitalkamera? Haha ah , ( ingen bra men i alla fall )
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Haha då ringer jag och frågar varför den inte ringt.
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Haha never, älskar kött!
Tre saker du alltid har med dig? Mobil nycklar iPod :D
Hade du tråkigt när du gjorde det här testet? Har aldrig haft tråkigare :D

Puss på rumpan / emi 


kom på en grej ..

jag bara kom på en grej. ni tror väll inte att jag heter emi ? det är bara ett smeknamn. mitt riktiga namn är (tyvärr) emma. jepp, ett av sveriges (tråkigaste) vanligaste namn .. -.- och min bror heter Kalle ( egentligen Karl men vet inte om någon nånsin kallat honom det .. ). Haha vad tänkte mina föräldrar med egentligen? Herregud. Aja, ville bara säga det :D Har ändå inget att göra när man är sjuk .. Hihi. Aja, luftpuss ! (a)

Sjuk idag igen .. / E'

Det är grymt irriterande att vara sjuk, asså verkligen grymt ! Men eftersom bästavän ska fira sin födelsedag, så är jag hellre sjuk nu än då. Men jag fattar inte meningen med att vara förkyld, asså, jag förstår verkligen inte varför det ska finnas så många äckliga sjukdommar som folk dör av? Okej , nu är det inte direkt så illa för mig, men tänk hur många människor som dör i onödiga sjukdommar. Det är så meninglöst. Men det finns väll antagligen någon mening i det, att det inte ska bli för många människor på jorden, eller nått, men det är onödigt. Tänk hur bra vi har det i svergie, egentligen? Inget krig, mindre skumma sjukdommar som finns i tex u-länderna. Usch och fy asså, helt seriöst. F*n vad hemskt .. Började bara för det tänkte på det nu. Men egentligen, jag tycker att svergie är ett väldigt tråkigt land, men tänk hur bra vi ändå har det här? Det gör mig ändå glad att jag bor just här. Puss på er, eller ja, kram medans jag är sjuk ;)


grymt söt , dock inte jag som redigerat. hittade på google, tror jag ..

d& goodnight

ska kolla på desperate wifehouse :) yesyes :)
supper bra ju men bloggar maby senare puss och kram skumbanan :P

hur gammal e du ?

liten snabbis

tjenis penis :) nu sitter jag här med min morfar så ska mormor komma  hon ska sova här haha för min mother is not häär men idag har jaaag  köpt kläder yesyes jag läggerin bilder på vad imorgon för har ingen kameera :( men jag var iallafall inne i tc med Johanna & Nora super roligt knäppa som vanligt där inne såg man :
paolina danielsson och hennes kompis .. -.-
jag hade seriöst jobbigaste dagen idag :S iskolan
men dagens roligaste person  .....:
Hanna -  idag på hälsa lektion
frågan var : vad tror du dina kompisar ser dig som hanna säger :
dum och e helt seriös  hahahah :) så jävla skön
 vill du bli dagens person ? : jaa bara fråga :)
puss / n
laddar upp bilder imorgon


Redigera bilder / E'

Hehe , hej igen , mitt tredje inlägg på den här förmiddagen , men whata heck, mer för er att läsa :) ville bara visa några bilder , jag hittade en amatör-sida, eller så är det en bra sida, men jag är en amatör ? Haha jag vet inte, men i alla fall, så kunde man redigera ganska balla bilder hihi, ska visa några som jag hunnit med. haha återigen pussar på er, från emi.

  
det gick inte att ladda upp dom andra .. -.-
aja , sidan är min lilla hemlighet just nu haha, suckers :D

Liten på nytt .. :$

jag kom på att när jag blir sjuk , blir jag som liten på nytt. alltså , jag vill bli upp passad , och tittar på barnsliga filmer, eller ja, typ mary-kate & ashley filmer haha. men det är ganska härligt att kolla på såna filmer som man vet slutar bra, haha allt verkar bara vara perfekt. så nu ska lilla emi njuta med en kopp te , och kolla på ;
Holiday in the sun ! hihih , pussar <3


I'm sick -.-

Ja som ni ser på rubriken ; Jag är sjuk. åååååhh jag hatar verkligen att vara sjuk. Seriöst .. aja , kom på att jag inte skrev om i går, men det la ju in ett väldigt onödigt inlägg iallafall hihi. men det hände inte så mycket igår , skola. och bajen vann över djurgården ! yeees, trogen bajare asså :) och juste, är grymt irriterad för kan typ inte titta på tv via boxen , för just nu står det bara ingen singal. får D A M P. haha nu ligger man hemma och är sjuk och kan inte titta på tv ? fyf*n asså. aja , får väll sitta vid datan och kolla på film .. aja puss på er ! / emsi


min älskade oanvända coca-cola kapsyl :$

natt i natt

nu ska jag ta och kolla på ballar av stål jippi haha :)
så sleep well baby bell puss på rumpan alla kiss
 
 
 en gammal bild från sommaren

HAMMARBY E DOM BÄST!!!

yess vilka här hejar på bajen ? jooo jag
bajen vs djurgårn idag
resultatet är 3-1 till bbbbbbbbbbbajjen jiiipppi
fan vad glad jag e :)
vi älskar bajen vi älskar bajen
1234 bajen e dom bästa bira skojja hitta på lite nu aja

charlie davis

grattis gatbarnet

åååh måste säga en sak förlåt Putte
grattis i efterskott du fyllde år i går men det
e mitt fel grattisgratttiiiiis :) fjortis tid nu för dig .
puss
här kommer en bild :


e <3 n

ett snabbt inlägg
ni som förstår så har jag & emma denna blogg tsm och ska blogga exakt lika mycket haha :)
men i allafall det känns som vi aldrig har skrivet så här :
idag har jag varit med emma eller tvärtom som vi aldrig e med varan
men asså emma e upptagen jämt och ständig och när jag kan kan inte hon
kan inte jag kan hon så det e suppper trååååkigt men jag måste bara säger några viktiga ord :
jag älskar & saknar dig emsi-pemsi du e bäääst :) <3


dinner at Nicoles house :)


:)

äntligen hemma :)
haha börjar med att jag sätter i mitt headset när man går ut så utanför står Victor & ludde tror jag
så ropar mitt namn jag hör ju inte har ju lurar så skickar han sms bah nicole säger man inte hej nuförtiden
lite pinsamt aja sen var det hård träning hahaha fan vad alla såg roliga ut på stafetten :)
nu ska jag duscha pussssi lusse


 mig i thailand 08

Baseboll-kepsar

  

Är det bara jag som tycker dom är riktigt fina? Haha det tror jag inte men i alla fall så tycker jag att dom är sjuktballa ! jag vet inte riktigt vilken jag vill ha , eller har ju en men jag vill ha en ny som är finare. Haha , nu känner jag mig som väääärsta noooob men jag satt och kollade lite på google, för att se om det fanns någon fin bild på någon keps som jag skulle vilja ha, och som ni ser hittade jag faktist några fina :) puss på er !

PS. jag saknar min nicole sjuuuuuuuuukt mycket. jag älskar dig hunny <3


om dagen :)

yes nu sitter jag här vid datorn äntlligen haft skola till halv 4 sen gick jag och simone hem
till mig och gjorde kladdkaka hahha så nu ksa lag ladda med massor av frukter hahah :)
tex. banan som joel i min klass älskar och simone ;)
haha så himla roligt vi håller på med göra teater på svenska så våran grupp garva så mycket så att man inte hörde som roligaste i scenerna var : joel nasim viktor f jacob simone matti hahaha det fanns ´fler tex hanna men orkar inte säga alla
hih men nu ska jag snart på träning så jag bloggar efter yesyes :) vi ses och hörs snart
your Nicole <33

God morgon ( varning för långt inlägg )

Hejsan allihopa, förlåt för det korta inlägget igår och inget i lördags men jag hade ju bra själ.
om lördagen;  I fredags sov jag hos rakel som ni vet , och då när vi vaknade tänkte vi ; hmm vad ska vi göra idag? sen tänkte vi först cykla till globen , få lite motion och så, sen ändrade vi oss och tänkte cykla till sickla , men varken jag eller rakel skulle hittat haha, så vi skulle antagligen kört vilse. så vi gjorde det enklaste , vi åkte in tlll stan. haha och vi shoppade ganska mycket. jag handlade för lite över sex hundra tror jag, och vi köpte typ bara rea saker. men det känns ändå som om jag inte köpte så mycket .. aja haha. efter att jag och rakel gått in och ut i nästan varje affär började vi bli trötta runt klockan fem - sex så vi åkte hem. och då hade vi kommit dit ungefär vid tolv , så vi hade gått runt i några timmar. men jag köpte i alla fall , två linnen, två tights, ett par shorts, ett par skor, en present, hår nålar. ah men det var väll ungefär det. och så mat , vi käkade på donken! mihihi. men sen på lördan när jag kom hem stod det färdiglagad mat hemma oxfilé och klyftpotatis , mums ! sen efter det så skulle the family och jag kolla på film. det vart marie atoinette ( stavning?). den var väll helt okej , hängde inte med så mycket smsade istället :$ haha det var väll min lördag.
om söndagen ; ja i söndags hade jag verkligen kul haha. haha först var det fotbollsfoto, usch dom blir aldrig bra. i alla fall det var inte så mycket utav min dag utan det hände lite mera efter. för jag och nathalie hade bestämt att vi skulle dragit till ip och kollat på nåra killars match , och på vägen mötte vi rakel , carro & jonna! haha i alla fall så drog alla till ip och smarta rakel tänkte ju på att ta med boll och natha gjorde inte .. :P jaja, men när vi väl kommer dit är det typ matcher på alla planer och matchen vi skulle kolla på hade inte börjat så vi såg några killar i rakel och carros klass så då måste vi ju säga hej. haha alla där var typ fett blyga och så , men natha kan ju aldrig hålla tyst , så då ska hon bah typ kommer ni ihåg hur man dansade när man var liten lalala ställer hon sig och dansar hahah. fast det var förisig efter vi hade käkat bullar hemma hos rakel .. jaja asså jag tror inte jag inte kan skriva så mycket mer om dagen , kommer bli en bok då, men i alla fall , det hände mycket , cyklade runt , ''snodde'' sparkcyklar haha, typ kutade in på en killes tomt för att han hade studsmatta, kommer inte ihåg vad han heter dåra . menmen :) sen var det ju wipe out på teve och kunde därför inte skriva igår. aja lägger in lite bilder på det jag köpte, eller itne på tightsen och presenten :) orkade inte ta bild på tightsen haha. aja puss på er, och sorry för att det blev ett så långt inlägg :P


linne från ohio 49 kr 
shorts
från hm 99 kr

linne från hm 49 kr

( ingen bra bild man whatever) skor från DinSKo 249 kr

lite godnatt snart

nu e det så att jag var tvungen att säga asså ni måste till
bodaborg haha , det e jätte många som åker ditt och på klassresa
eller innom laget jag har varit där 2 gånger , asså vi fick tacobuffe super gott
e det någon som inte gillar tacos eller ?
ska ni ditt ?
det finns killar ja det gör det ;) för er som vill träffa den rätta haha kanske ?
aja men men det e jobbigt och springa 8 timmar i rakt typ :O
e rätt trött redan men imorgon har jag faktiskt lite sovmorgon men slutar klockan halv 4
min senaste dag på hela vecka så jag får ladda mig idag ...
vi hörs imorgon ska nog inte blogga mer nu idag men imorgon kommer jag .
pusss kram mys pys :) <33

bodaborg + wipeout

hejhej förlåt för mitt beteende och bara blogga en gång per dag :O uursch inte bra
men så fort jag får igång allting så kommer det gå super det lovar jag :)
men nu sitter jag och kollar på wipeout super roligt svårt att skriva samtigit som man
e helt inne e programmet.  men aja jag har faktiskt varit uppe sen 6 på morgonen omg shiit
tänker ni men det skulle jag aldrig göra friviligt jag skulle vara på enskede ip kl 8 så aa
vi skkullle ju till Bodaborg super roligt vi klara 6 banor av 20 det e jätte smart
lekte smart oxå haha . men jag bloggar mer imorgon , kanske har några bilder på boda borg men sanna i mitt lag har många ska fråga henne :)<3 ska fortsätta kolla nu puss hej :)

oj men titta på klockan :O

nu kanske alla tänkte , haha jävla tönt ska hon sova klockan åtta eller? :S haha men så är det itne ! det är ju för fasiken wipe out på tv ! måstemåstemåste se. haha. tänkte skriva ett långt inlägg om shopping-dagen i går med rakel och idag haha hade så himla kul . med ganska många också .. aja haha måste tagga !

match +

hello :) today is a very fine day .. skoja ska snacka vanligt.
asså idag vakna jag kl 8 för att vi skulle upp hade match klockan 9 skulle vi mötas
första st:erikscupsmatch vi vann med 2-0 kunnde var mycker bättre men aja .
nu sitter jag här hemma , har badat just sen ska jag mysa med mamma & Mormor
hinner nog inte bloggga så mycket mer men imorgon ska jag till bodaborg i oxelesund ;)
ska vara där från 8-18.00 så jag får ingen sovmorgon denna helg :( aja ska ha roligtmen nu ska jag
wattcha tv ses & hörs

Hos nuna

hej hej asså förålt har inte bloggat på hela dagen och jag har varit med nårga hela dagen ,
dagens höjdpunkter:
IDA MED SVART HÅR !!!
nora & jojo .. :)
och nu ska jag sova hos nooori :P
men vi hade rätt roligt hos lucke och gjorde sugmärken och sånt sannin & k hahaa
sen har vi varit i örby och alla ställen känns som hela stockholm ,
men nu ska jag sova hos nora här borta i örby call me & busa lite
en bild på 6:års skolfoto

pussar N

/ E'

okej har inte mycket att skriva om ska snart på träning sen ska jag sova hos rakel ! mysigt, mysigt, det var ett tag sen. haha. juste kommer inte skriva imorrn för vi ska ha gäster och snt och då måste man vara social -.-' haha pallar verkligen inte, vill umgås med roligt folk på en lördag inte tråkigt. aja det är bara att gilla läget tyvärr ! men tänkte lägga in lite bilder nu hihi. hoppas allt är bra med er !
xoxo your emi

( klicka på bilderna)

   
     
  

Bild 1. Jag i en gunga , kul att redigera.
Bild 2. emi <3 louise , bästavän
Bild 3.  soläääääään
Bild 4. Me and rakel ( som jag ska sova hos )
Bild 5. Moí, rolig bild.
Bild 6. En helt okej bild som man ser hela mitt ansikte på!
Bild 7. emma & nicole, tha bruds ofcourse :D
Bild 8. Roligaste dagen i mitt liv HAHA, årstas gangster :$
Bild 9. Vad ska man säga .. :P
Bild 10. HAHA, emi a long time ago ..


sleep thigt!

ska gå till kojs som sakt nu så vi se och hörs imorgon
you know a love you all puss & kram indian

tråkigt värre


gammal bild på mig & lollo
jao , nu sitter jag här , jag e på dåligt humör och trött och ledsen orkar inte förklara varför ! men ändå
idag gick jag upp kl6 hitta inga kläder min mitt outfit blev :
chinos - gina
gilt linne - bikbok
ros kofta- h&m 
väska - blå eller svart h&m 
 ska nu ta det lungt mår ju sådär . aja puss & kram :) <3

förlåtförlåtförlåt

usch , känner mig jätteelak mot nicole har inte skrivit på två veckor. fast under lovet satt jag typ knappast vid datan , men dom senaste dagarna har jag bara inte orkat .. :$ eller ja, hade ingen lust. men kände mig faktist lite skyldig nu, ska försöka , om jag sitter vid datan , vilket jag ska försöka sluta lite med. för när jag väl har satt mig har jag svårt att komma ifrån ... not good.  men i alla fall ska försöka skärpa mig och typ sätta gränser hur länge jag får sitta. haha. fast när det är varmare och ljusare vill man ju vara ute, men när jag är hemma vill jag vara med familjen , har märkt hur lite jag är med dom nu på senaste tiden. stänger in mig på mitt rum för att kolla en liten grej klockan åtta, sen vill man bara kolla vilka som är inne på msn m.m och så fastnar man .. *suck* aja , that's not me anymore ! haha aja, idag har det inte hänt mycket eller jo det har det ju , var i coca-cola fabriken med klassen ! haha det var ganska kul för fick vi kolla hur dom gjorde, men vi fick inte veta ingredigenserna ;) attans också. ganska träkigt man fick inte ta kort. haha jag och alexandra hittade kapsyler på golvet, och man fick typ inte ta dom , men hallå ? fett ballt att ha oanvända kappsyler haha. så kan jag bara låta dom ligga på golvet eller ? haha nej , måste ju ha en så jag ''baxar'' en haha och nu har jag en. fett stolt. i alla fall , sen fick vi köra ett spel , ganska kul faktist, haha vi kom typ trea (a) inte så bra men i alla fall .. sen under typ fem minuter fick man dricka så mycket man kunde under dom fem minuterna. kan säga att jag drack 2 fulla glas och mådde illa efter det haha. medans nathalie och alexandra skulle tävla med varandra och båda drack sju glas! herre min gud säger jag bara. hahah. aja det var väll dagen eller ah sen fick vi åka hem och ha lite lektion. aja

puss på rumpan / eran emma , ( äntligen )

about the coming

händer i helgen :
Fredag :
då träffar jag Nora & jojjo sen alex och lucke och ska sova hos nora :)
Lördag : match mot reymersholm klaart att vi vinner right ? eller vd tror ni ? sen ska jag träffa mami och umgås
Söndag: Då e det bodaborg med laget från 09.00 - 18.00 haha ska bli roligt , litebarnsligt men aja :)<3
hur låter det e nni upptagna ihelgen eller ?


träning

hejhej super konstigt väder idag .. :)
men jagkan itne blogga så mycket mer nu för ska på träning
kl4:a ass tidigt ju förfan aja måste gå pusshej solvej

torsdagmorgon

godmorninggooodmorning :)
jag har 25 min sovmorgon för att våran lärare inte kommer
så vi har extra so ..-.- två gånger i dag :( booring
asså igår bytte vi platser och jag satt bredvid Kim från början och så ska man vissa ta två lappar och se
vilka som blir par , tex lousie oh anton då sitter dom aa ni fattar , den jag hamna bredvid (gissa) aa
kim igen :) hahaha samma person lite skumt av alla 32 i klassen aa men det var iförsig bra då :)
ska ta chailatte ni det e super gott faktiskt :) <3

om dagen

åååh fyfan har preccis haft fysträning typ jag lovar det var super jobbig ..
men om man tänket på kladdkaka så går det bättrre men ingen kladdkaka hemma nej
när man kommer hem e det framställt lax och potait typ man bah står som ett fråge tecken ere sant ?
aa tyvärr ... mm super 2 dagar irad samma mat åt det hos mamma säger jag .. bra då får du äta det igen jaha
det e bara svälja haha, aja klaga inte nu :) ! haha såg lite på när stureby - enskede , stureby = där ja bor & har gått på fotboll - enskede = bor och gr på fotboll .. det var kul slutar med att 3-0 till stureby <3 ska ta en chailatte nu puss

lockigt hår här !!!


nu

hahaah nu kommer bilder som jag ska lägga lovat e lovat
bilderna e tagna med min mobilkamera som e ass dålig -.-
sorry men man kan se lite haha :) jag lägger in bilderna på under där jag har varit med dom personerna som jag lovat 
bilder på :)
 på min gammel mormor som jag var hos  haha som e jätte gammal ..

 visst e hon gullig hon heter lillan

hos lukas <3

tjena nu sitter jag här hemma hos lukas igen ! med nora lollo och alex & lukas :) haha lägger in bilderna från gårdagen ikväll . vi väntar vi på Robin och Herman super roligt ... aja bloggar mer sen :) pusshej

lucke nora

 nora & lukas


 finfin bild hhahaha


lukasalex nora & lollo :) <3

soligdag

haha nu har jag varit med alexej och lukas och nora super kul verkligen jag menar det  ,
ska äta lite nu men vi ses & hörs
föresten var jag på världens skönaste "konsert" det var noras kusin som sjöng och hela 7a 7b 7c typ i deras skola
som hade det  haft en kul dag :)
asså det var catwalk och typ 50 tal - nu tid så ass roliga kläder hade dom sen vaar der sång och sånt musik
det var bara i 45 min trodde den skulle vara längre men aja träffa en ny person men hälsa på många puddingar hhaah !
zack <3 nora hahah kmr mobba nora för det
hoppas ni oxå haft det puss & kram .

några sjunger


zack & hans gäng haha grymy roligt

det var en kille där som hade gjort en egen låt och som sjööng han sjöng ass bra verkligen .

lunch

nu sitter jag här med nora vi har tittat på brooke hulkan hah hade svimkänsla idag så vi tog det lite lungt så nu ska vi äta nudlar super gott lägger in bilder sen :) efter vi har ätit ska vi till lukas och så :)
aja ska äta byebye
 



snyggingar :)

frukost

hellohello !
nu har jag precis vaknat och väntar på Nora som ska komma när som helst eller föörrsten om en timme haha . nu e det sista dagen på påsklovet för mig :) super ska verligen uppskatta denna dag , så får vi se men kanske träffar alex & lukas .
vi får se hur det blir med det . men ska sminka mig och sånt nu :) puss

som vanligt vid denna tid

nu ska jag ta och krypa mig till kojs we see ya tomorrow ? !
en godnatt hälsning til er alla söta :)
puss & kram skumbanan
   

b av stål

HHAAHAH FYFAN vad roligt Ballar av stål är !!!
e det bara jag som kollar på det ?
mina favorit program är :
desperate housewifes , lost , ballar av stål , wipe out , 
vad e erat favorit program ?


tjejer

hahha vissa tjejer e konstiga verkligen ,
varför frågar man inte bara mig istället för att hålla på fråga andra
jag får ju ändå redan på det synd -.-

L

lägger in en bild på en kille föredetta bästis eller hur man ska säga ?
förlåt för fyrkanten hitta ingen annan

sommaren 08 eller 07 vetinte faktiskt hhahaa :)
saknar den tiden :)


fotbollen






 vill nu ha flera så fråga bara :)

äntligen

finnelly home . har varit lite med hann kollt på kopps ass bra film fan vad jag garva :P sen så hade jag träning sjukt rolig .
sen efter det så sitter jag här äter goood thailmat från sockenplan super :D
åååh alla bah : imorgon e det skola buhuuu , så kommer jag : jaaaag e lediiiig har studiedag jippi .
aja nu ni som ska tilll skolan lycka till själv är man med nora och alex & lukas typ .. kanske en till .
frågan e vad har ni gjort detta lov ? haha alla som har "TATT" som kim säger "tagit " heter det i allafall
många kort detta lov räcker uppp handen ? *saajjk* hihi
ska äta lite nu <333

lägger in en bild på mitt lag snart :)


haha hanna och jag

mitt och hannas samtal haha :

hanna säger:

;);; <3


älskar dig säger:

hahahahhaah ccpppp hannna


älskar dig säger:

ta och ät upp en bajskorv


hanna säger:

nej tack, den liger i toan


älskar dig säger:

hahhaha men ta upp den ?


hanna säger:

kanske <3


älskar dig säger:

jag kan hjälpa dig ? <3


hanna säger:

aa tack


älskar dig säger:

vrsågood men på ett villkor ? att jag får en klubba av en kille ?


hanna säger:

haha, klubba? du kan få av min pappa


älskar dig säger:

haha okej då -.- jag ville ha terences <3


hanna säger:

aaaaaaaaaha, men hans kan du få ist <

hanna säger:

3


älskar dig säger:

jaaaaa korven


hanna säger:

hahah <3


frulle

goooodmorning
vakna av att min lillebbror skrek -.- hur mår alla idag då ? nu ska jag äta frulle-bulle
men vilka vet om tha wave ? aa det var i förrigår , min syster felicia var där
fyfan hon måste haft as roligt i want tooo !! 
pusss


kamera

guud vad jag vill ha en kamera nu hahahah
jag vill ta bilder :) någon som vill att jag ska lägga in en bild och skriva om den så säg till ?
haha har handvärk nu pratat med min älskling ett tag det var ett tag sen :)
lovev you all

älskling

hahaha guuud vad gulliga han e :)
snackar i telefon nu men var tvungen att säga
hur killen i sanningens ögonblick är gullig ser ut som en gris
som e svettig hahah :) hihi

köpa ?

e det någon som vill köpa trisslotter ?
jaa det e klart man vinner hahaha .
40 kroner st pris  super bara priis :)
puss

gissa

gissa vem det hära är ?
ni måste bara veta vem jag såg idag hhaha
han fota honom "stoolt"

påsk dagen

såååå häntligen hemma igen tänkte börja lite snabbt om

lördag: då åkte jag först till barkaby super billigt allt där
köpte ett par skor och sen kista och fick lite saker :)
sen så vart det AKALLA :)  dom som var där min mamma
mormor ,morfar mina två morbröder skit sköna, gammelmormor
, gammelmorfar , kusiner ,min pappa och lillebror som gick min pappa och lillebror
ni som undrar jag mina föräldrar e skilda -.- fast jätte bra kompisar ,
där fick jag massa grejer stort + var oxå all mat haha
detta fick jag :
    
 



bild 1 : e på det jag fick 
bild 2 : den jätte stora choklad asken :O
bild 3: den stora korgen jag fick
bild 4 : nu ska jag berätta vad jag fick i påskpresent :
1:en väska den blåasvarta -från h&m och fick av mamma
2:stora korgen - frånpappa med godis i 
3: alla tre påskägg av lars & ppetra och mormor & morfar 
och mamma :) 
4: solglasögon - från mQ super fina vill nu se dom säg till 
5: tröja - gina tricot 
6: toblerone- morfar 
7: skor - pappa 
8: 400 kr av pappa

 berätta va fick ni ?
jag e nicke -nyfiken

lite snabbt mer sen

hej förlåt för att jag inte hann skriva mer igår min nu ska jag faktiskt
på dop och jag lägger in bilder sen vad jag fick igår och så min lillebror
som e 2 år ska döpas :) jag ska inte ta ett dopp haha som vissa undrar
men jag har jätte bråttom :P grattis ludde som fyller 14 fjortis idag
efter dopet ska jag till mina kusiner som har påsklunch -middag haha
dom bor ute på lidingö rätt häftigt maffingt hus oxå men vi ses
pussar & kramar N

glad påsk !!!

det blir inte så många inlägg idag för ska vara borta och i akalla orkar jag nog inte blogga men förresten
GLAAAAAD PÅSK ALLAIHOP :) PUSS
ska fixa min nu :) <3 kanske blir några bilder som jag lägger in imorgon

blogg

hah skulle vara jätte trevligt om ni sa hur & vad ni gillar i min blogg ?
och om ni har blogg säg vad ni brukar göra och eran blogg :)
super gulligt
vad tkr ni om denna ?


video store

godmorgon nu ska jag till tha videobutik lämna tbx hiphiphora
sen ska jag till skansen med lillebror ngn som ska dit ? caalll me
sen ska jag på påskmiddag :) gott men aja
skiit fint väder ,
 ngn som vet när grönan öppnar ?
puss puss

g to the n

godnatt alla söt älsklingar love yaa
ni e bäst

det vet ni

både och

ååååhh imorgon .. ska jag först träffa noah och så barnvakt sen ska jag hålla på lite sen ska jag på middag i akaaaalla men härliga släkten,på söndag e jag ledsen kan inte träffa pelle :( ska först på min lillebrorsdop sen ska jag på påskmiddag på lidingö .. jajaa mina kusiner finns ju där så :P alla säger attt dom på lidingö snackar tex så här :
liiiiiiiiidingö utalar i välldigt långt och allt .. mina kusiner har jag inte märkt av så mykt att som utalar iii och sånt aja -.-

ska nog sluta snart ska messa med min bebo och chattar lite till och ta bort lite smink och sånt
call me if you want eller messa ni kan fråga eller ngt om ni inte har det .


matdags

nu har jag precis ätit .
detta åt jag :O :
cesarsallad - supergood
pommes
ngt kött
bearneisesås
dricka

super goooott värsta tjockiis beteende


min idol

kom igen nu alla läsare :)
jag har precis tittat på hiphip hora så jävla bra
någon annan som har sett den ?
baksidan står det vad det handlar om som vanligt :

sommarlovet är slut och sofie, emma och amanda
ska börja sjuan . de har varit kompisar sedan de var
små och ser fram emot högstadiet. alllra mest nyfikna är de
på att träffa skolas med coolaste killar mouse , jens och sebbe
i skolkorridorerna, men det blir något helt annat än vad
dom tre flickorna tänkt sig. på en fest får sofie i för mycket
alkohol och blir medvetslös. medan hon medvetslös tar mouse
jens några förnedrande bilder på henne. snart e alla bilder i hela
skolan och inget är som vanligt.


min idol haha

överallt

ooh shiit nu har jag varit och gått sen kl 12 och först från stureby till sockenplan och köpte en glass & så kom ngn 88:a fram och bah vart ligger tågstationen ? vi bah : det finns inget  tåg bara tub och han bah : e ni 93:er vi bah nää 95:or : han bah aha sorry kan inte ni e lite för små hahaha faen vad jag garva .. sen åkte vi till globen tbx för att hämta pengar och till globen igen :) detta köpte jag idag:
gult linne : bikbok 49 :- det var rea
svartvitt cardigan ? : h&m 89 :-
rosa cardigan : h&m 79.50 :-
rött nagelack: depend 12.50 :-
blå tröja:90:-


/n

förlåt men jag vetinte hur man lägger in videoinlägg tyvärr
http://www.youtube.com/watch?v=THn7T8jdGBI&feature=related
kolla denna video den e bra .. sorlig


en ass gullig bild på min" halvbror "
jag älskar dig D
visst e han sööt ?


break-fast

morningmorning :)
super fin dag det e jag glad över
jag älskar dig // hemlig och du vet vem du är
ååh jag ska få lite presenter idag :P men snart ringer lollo så ska vi träffas picknicka ? skoj
jag saknar verkligen inte vintern
saknar därimot thailand .
min frukost :
musli
te- thahiti
fil
´
nu ska jag klä på mig puss

godnatt

nu ska jag fortsätta messa med pelle min älskling :P
och börja krypa till kojs & drömma lyckliga drömmar
asså dröm kille hur ser han ut ? hur ser eran ut ?
aja nu ska jag inte gagga mer ppuss
you know i love you all

Nora

föresten ska kanske nora - nuna
vara med i bloggen vad tycker ni ?
tycker verkligen jag
men a ska kolla lite med Emma


haha nu ...

haha nu sitter jag här med lousie  hah vi ska svulla
vi har köpt grädde
brago kex , godis , kakor , dricka
fyfan har ont i magen ..
någon som vill ge träningstips hihi ?
jag ska lägga in bilderpå  det vi åt ser
inte mysigt ut .. har alla fått påskägg idag eller ?
jag har :D vad får ni e era påskägg ?
bara godis , har inte ni börjat tröttna på all mat som man
ska äta varje gång det e typ som julmat haha

innan man har ätit allt detta :

allt detta ?

här försöker man göra det fint ?

bokstavskex

här mådde man inte bra ..
jag varnar inte bra för magen.
hah ..

ett måste ..

jag saknar en tjej som jag har kännt länge och jag saknar det vi hade ..
jag vetinte om hon vet det men vi  var jämt med varandra förut nu vet
jag inte grejen e jag har sabat det totalt ? jag vill tillbax ..
vi hade jämt roligt tms ..
vi var på mitt land och sov och myste jämt
vi bråkade aldrig påriktigt bara på skoj och retades
sen hände ngt vetinte vad ? nu e vi aldrig
sist vi var var 2 månader sen eller mer .
vi fyra nyår tillsammans och när hon fyllde år ,
jag älskar henne med hela mitt hjärta
du vet vem du är .


vi på landet



vi i åre

ett stort tack

ett super tack till min lilla fixare med en en funkade arm
Lovisa Forsberg min foppa
tacktack fin header ..
så här såg min förta ut vad tkr ni om den ?
 
klicka och förstora

ännu en

nu sitter jag här igen med nora vi har precis haft träning
ttyp i 2 tim .-.- krocka med louise oh alla ´jobbigt värre.
lägger in lite bilder senare
nu ska jag mysa lite pusspuss

lika som bär




philip & orlando


godmorgon

jag vetinte men jag kanske ska ge smink tips och sånt :)
jag vet en sak : smörj in läpparna med honung och ha kvar det tills det torkar
torrt sen tar du bort det (vippss ) så e det lent :P kan du kyssa hur många som helst.
snart kommer Nora & Noah vi ska mysa lite så e det skärtorsdagen ..
kanske ska gå ut som påskkärringar .. rätt så roligt
nu ska jag fixa i ordning mig innan nora och noah kommer
lägger in en bild på mig och nora


ful & fin

Måste bara säga guuuud vad jag saknar min simone Ling (arthursson) som
är på teneriffa och blir brun

vet att du inte gillar den men men :)
vet inte men tänkte kolla vad ni tycker ni att
det hära är fjortis ?


fyfan säger jag baraa

vilken glass ?

 På sommaren glufsar man i sig glass som aldrig förr.
Väljer man glass efter kalorier?

De glassar med minst kalorier:
Piggelin,   52 kcal
Päronsplitt, 83 kcal
Fotballisimo, 85 kcal
Calippo refresh, 90 kcal
Solero smoothie, 98 kcal
Calippo cola,  92 kcal
Vaniljpuck,  94 kcal
Ananassplitt, 100 kcal

De glassar med flest kalorier:
Tiptop, 376 kcal
Daimstrut,   350 kcal
Magnumglassarna, 250 - 290 kcal
Snickersbar, 280 kcal
Cornetto classico, 250 kcal
Cornetto jordgubb, 195 kcal
 vilken brukar du äta ?


täkte börja lite med hiss och diss
och inne & ute
inne : ta bort vinter kläderna och börja med sommarkläder
du kan ha en väst eller en vårjacka
stora örhängen
ute: åka skidor & sånt ( har aldrig haft ngt intresse)
att ha vinterkläde hih :D
aja tycker ni att det låter bra ?
puss

/ E'

hej svenska folket , äntligen skriver jag lite. men jag skrev ju faktist i förrgår och i går sov jag hos bellen och idag har jag vart ute hela dagen så jag har bra ursäkter :) men i alla fall , idag var en fettt bra dag, hade sjukt kul med jempa natha och stoffe som jag träffade för första gången. asså jag träffade stoffe för första gången. haha vi hade så himla kul , asså garvade ihjäl mig typ. haha. vi var ute, fast sen drog vi hem till stoffe och kollade på sällskapsresan och fick glass. sen körde vi kurragömma i hans hus haha. fyfan vad roligt vi hade jag natha och jempa var typ helt facinerade av hans hus , mohaha. juste efter allt det här skulle stoffe på träning, och natha skulle också ta tuben , haha så jag och jempa gick hem till henne sen åkte vi med hennes mamma till stallet, hahaha det luktade verkligen baaaaaaajs där och var svin kallt, så vi drog hem till mitt stökiga rum och kollade i gamla skolkataloger haha sen skulle jempa hem, , haah , så jag fick följa henne en bit för hon tyckte att årsta var läskigt, hahahh. aja det var väll i stort sett min dag. akja puss och kram / E


EFTER TRÄNING



Aloha nu har jag äntligen kommit hem från en normalträning
inget specielt .. jag ska äta paannkakor snart.
det känns lite som thabrud.blogg.se men emma
kommer snart igen i will hope
jag vetinte riktigt men det skulle vara perfect om
ngn av er gav mig tips om hur jag ska skriva och vad nu gillar att läsa ?
e inte så bra på sånt men jag jag kan bjuda på en låt som jag gillar :
http://www.djazmatic.com/Tracks/Akon%20Feat.
%20Taye%20Diggs%20-%20Dream%20Girl%20(DJAzmatic.Com).mp3
men om ni vill ha en låtkod eller ngt så e det bara fråga
ger gärna ut låtar :)
jag ska mysa lite nu kanske lägger in något blogginlägg senare
men tycker ni att jag ska göra med förkortningar eller inte ?
 love N

med Hanna

Hej nu sitter jag här med Hanna och vi har ätit taacos & durckit milkshake ,
vi ska snart åka till stureby och hanna ska hämta sina saker och jag ska hem till mig och så åker vi
till träningen . shiit vad denna vecka har gått snabbt men men det e iförsig bara onsdag .
ska gå nu love N


N


hej alla nu sitter jag här i fridhemsplan  och ska
 snart träffa bella och kanske hanna :)
men nu ser jag oxå att soolen kmr fram :)
men jag ska fixa i ordning mej nu för kl halv 7 har jag träning
på gubbängens bp jaja ..
vi kanske ses ? love / n

Lite B

Hej jag har  borring nu ska kontakta ngn men men ..
jag måste verkligen be lovisuuu att fixa vårn header
den vi har ni e super ful right ? :) lag läger in några bilder från helgen och sånt :)
men föresten kom jag på att lovisa ligger på sjukhus och opereras
hon bröt armen på en match som vi vann ..
måste bara säga igår var jag med emma och vi gick runt lite träffa
några i min klass haha (om ni läser) så e dom störda haha  terence
nasim basse och dom sen så köpte vi glass härligt vääder som fan . vart har ni varit utomlands sist ?
sen träffa jag mirjam och gjorde gröna muffins hiihi panik hade träning sen
roligt .. vad tkr ni att det e för ngt vår eller sommar väder ?

jag nora och lollo

 haha mathias :) lite simone
föresten så åker min mona bort till teneriffa kommer sakna henne som fan gmn :)
ha det så bra :D

dagens outfit :
linne - gina gammalt
strumpbyxor - mammas -.-
tjocktröja - h&m
keps- en stjärna på ngt märke vetinte vad
svart väst - ?
 

/ E


Hejsan alla , nu är det lilla emma som skriver.
jag har inte så mycket att skriva just nu , men
jag hade tänkt att dra ut ganska snart haha.
det är sjukt att det är påsklov men nästan som
sommarlov ändå. haha jag njuter av vädret .
aja nu ska jag inte nörda mig framför datan för
länge, utan ska ut och njuta av dagen !
pusshej , leverpastej , eran emma

m & m

vila i frid malin fyfan
vilken hämsk död  ? helvete ..
du e älskad avalla
jag kännde henne inte men aja
aja juuussste Matilda Axelsson min bebo fyller år idag grattis gmn´
 nu e du äkta fjortis
7 april yesyes :) fast det har bara gått 29 minuter av den hära dagen
bara för matilda fyller år så får hon vara men lite :)


Första

Hej alla girls and boys here we are nu har jag & emma startat en
 finimang bllogg hahaha nä nu ska lag sluta aja ..
jag tänkte faktiskt inte börja med hur min dag har varit för
igentligen e det inte intressant för er haha :)
men ni får gärna säga hah ,
jag undrar om ni tkr det e töntigt med asså som
går på tex klubberiet och elv och sånt ?
nu ska jag ta och krypa till badrummet menmen vi ses & hörs pussar N

ps. lägger in en första bild på mig och ems

RSS 2.0